Ivan Zak, Jelena Rozga, Mambo Kings @ Medvode (SI)
Ivan Zak
Jelena Rozga
Mambo Kings
2016-08-26 20:00
Zbiljska Noč
Zbiljsko jezero
1215 Medvode (SI)
Prihaja največji dogodek pod zvezdami. Prihaja ZBILJSKA NOČ 2016!

Edinstven ambient ob Zbiljskem jezeru bo tudi letos zasijal v vsem svojem blišču. Tokrat bodo za edinstveno energijo na odru in pod njem, skrbeli vrhunski domači in tuji izvajalci, katere ste izbrali VI, dragi naši.

S ponosom vam predstavljamo letošnje dogajanje, ki bo potekalo od 20.00 ure pa vse tja do zgodnjih jutranjih ur. Zabava bo poskrbljena za prav vse generacije, pripravili bomo tudi širok izbor gostinske ponudbe, »chill out« zone in še veliko več.

Jelena Rozga

Žena, majka, KRALJICA. Hrvaška pevka, vsem znana kot bivša vokalistka skupine Magazin. Na koncertih publiko zmeraj znova ogreje s hiti Tsunami, Okus Mentola, Cirkus, Dalmatinka, Bižuterija, za katerega je Rozga osvojila zlato ploščo, Razmažena, itd.

Ivan Volarić Zak

Hrvaški romantik in zapeljivec z angelskim glasom, Ivan Zak, nas bo premierno na Zbilju razvajal s svojim zadnji albumom z naslovom "Usne varane". Na nastopu ne bodo manjkale pesmi kot so Pretjerujem, Bolja od najbolje, Tko mi te krade in druge.

Mambo Kings Slo

Neustavljivi slovenski žurerji, ki na vsakem njihovem koncertu s preigravanjem tako avtorskih pesmi, kot tudi priredb največjih uspešnic, poskrbijo za odlično vzdušje in nepozabno zabavo! Slovenska skupina, ki podira rekorde obiskanosti širom Slovenije.

Dj Ney

DJ NEY je predan glasbi že od otroštva in zagotovo je ravno ta predanost razlog za to, da ga je trenutno moč opaziti na vseh največjih zabavnih dogodkih po Sloveniji in tudi tujini.

VSTOPNINA:

FIRST MINUTE: 10 EUR = RAZPRODANO!
1. KONTINGENT: 13 EUR = Trenutno v prodaji.

Prodajna mesta vstopnic / SISTEM EVENTIM:

1. EVENTIM PRODAJNA MESTA
2. BENCINSKI SERVISI PETROL
3. TRGOVINE BIG BANG
4. http://www.eventim.si/si/vstopnice/zbiljska-noc-2016-medvode-zbiljsko-jezero-885190/performance.html

VIP DOŽIVETJE:

VIP prostor je posebej urejen, dekoriran ter ločen od ostalega prizorišča in se nahaja v neposredni bližini odra, s pogledom na vašega najljubšega glasbenega izvajalca. VIP gostje na dogodek dostopajo preko posebnega VIP vhoda, ki bo urejen posebej v ta namen, da se izognete gneči.

PAKET »VIP MIZA«

- 1x boat po izbiri,
- 5x VIP vstopnica,
- pogled na oder,
- poseben VIP vhod,
- VIP šank.

CENA: 200 EUR/ Rezervacije & informacije VIP-a: ines@euterpe.si.

PRESS akreditacije: sprejemamo do 17.8. na ines@euterpe.si.

LOKACIJA in DATUM:
Zbiljsko jezero / PETEK, 26. avgust 2016 ob 20.00

ORGANIZATOR DOGODKA:
Euterpe Events

MEDIJSKI PARTNER:
Mladi smo