Boban Rajović @ Zagreb (HR)
Boban Rajović
2016-05-20 21:00
Arena Zagreb
Ulica Vice Vukova 8
10000 Zagreb (HR)
>> Veliki koncert Bobana Rajovića i prijatelja u zagrebačkoj Areni <<
>>>>>>>>>>>>>> petak 20.05.2016. od 21:00 h <<<<<<<<<<<<<<

Boban Rajović je nakon 5 godina, od zadnjeg spektakularnog koncerta u Ciboni i napornog rada u svojoj karijeri odlučio zagrebačkoj publici i svim svojim fanovima pokloniti nezaboravan koncert, 20.05.2016. godine u Areni Zagreb!

Omiljen među svim generacijama, Boban je pripremio koncertni MEGASPEKTAKL "Jedan je život", na kojem će na pozornicu zagrebačke Arene izaći s proširenim muzičkim sastavom i prijateljima, kolegama izvođačima, te najavljuje da će osim svojih brojnih hitova, kao što su ‘’Jedan je život', ‘’Crna lala'', ‘'Princeza'', ‘'Padobran'', ‘’Usne boje vina'', ‘'Kosači'', ‘’Ne vjerujem''... izvesti i svoje stare pjesme koje publika nije imala priliku dugo čuti, kao i neke nove, do sada neobjavljene pjesme.

Prvi album Bobana Rajovića “Boban” objavljen je 2000. godine za City Records, na kojem se nalazi veliki hit “Piroman”.

Nakon toga Boban Rajović objavljuje nosače zvuka:
Provokacija – 2006. (Sound production)
Usne boje vina – 2007. (Sound production)
Kosači – 2008. (Sound production)
Mijenjam – 2010. (City records)

Poznat kao osoba koja nikad ne miruje, Boban nakon albuma “Mijenjam” snima i nekoliko singlova, remix-eva i spotova:
Teci mi kroz vene (feat. Kristina Ivanović) – pjesma i spot
Podgorica – pjesma i remix
Jedan je život – remix s reperima Big Time-a
Kad se opet dotjeraš za mene – pjesma, spot i remix

Neposredno prije ljeta 2013. godine, Boban Rajović objavljuje sedmi u nizu studijski album, naziva “Vojnik zabluda”. Fanovima je poklonio 100.000 primjeraka albuma, dokazavši time da su mu oni najvažniji. Snimio je glazbeni video spot za pjesmu “Ne vjerujem”. U pjesmi “Bahato” gostuje mladi pjevač Buki Skandal. “Pijem da se otrijeznim od nje” je duet s Tonijem Fišićem. Koncem 2014. pokreće vlastitu diskografsku kuću “BR:Enter Music”.

Single “Pričaj mi o sebi”, našao se na albumu projekta “Kafanski fakultet”, koji najavljuje njegov novi album. Na “Pink Music Festivalu”, u svibnju 2015. pjesmom “Padobran” osvaja dvije nagrade. Jedna je nagrada YouTube-a, gdje ima najveći broj pregleda u odnosu na druge pjesme festivala, te nagradu Facebook-a za najviše glasova za istu pjesmu. “Padobran” postaje veliki hit.

Energija po kojoj je Boban poznat, svojevrsna je pozivnica da ne propustite koncert koji će sigurno svima ostati u lijepom sjećanju, i biti jedna velika predstava Bobanovog lika i djela pod uredništvom BOBANA RAJOVIĆA & PRIJATELJA.

Vidimo se 20.05. u Areni Zagreb!

ULAZNICE potražite na: http://www.eventim.hr/hr/