Boban Rajović @ Split (HR)
Boban Rajović
2016-04-15 20:00
Spaladium Arena
Zrinjsko-Frankopanska Ulica 207
21000 Split (HR)
►ŽURKA GODINE - SPALADIUM Arena Split ►
>>> Petak, 15.04.2016. <<<

15. april / travanj - dan kada će publika iz cijele EVROPE biti okupljena na jednom mjestu, u jednom gradu i prisustvovati najvećem muzičkom SPEKTAKLU, najluđoj ATMOSFERI, gdje će svi osjetiti pravu pravcatu POZITIVNU energiju koja će se tokom godine proširiti na cijeli REGION!

Solistički koncert Bobana Rajovića u Splitskoj SPALADIUM Areni!

* * * * *
Pet godina nakon spektakularnog solističkog koncerta u zagrebačkoj Ciboni, Boban Rajović je odlučio da svoju publiku u Hrvatskoj obraduje sa čak dva solistička koncerta!
Prvi će biti održan u SPALADIUM areni u Splitu 15 aprila/travnja 2016. godine.

Splitskoj publici Boban obećava ŽURKU GODINE na kojoj će, pored njegovih velikih hitova poput: "Jedan je život", "Usne boje vina" "Padobran", "Latice od ruža", "Interventna", "Ubij me ti", "Puklo srce", "Bata", "Kosači", "Ne vjerujem"..... uživati i u izvedbama njegovih gostiju, kao i u nekim novim, do sada neobjavljenim pjesmama....

Vidimo se 15.04.2016. u SPALADIUM areni, na ŽURCI GODINE!!!!


► Iz biografije ►

Godine 2000-te, Boban snima svoj prvi album jednostavnog naziva „Boban“, jedna pjesma se izdvaja i po njoj tada dobija nadimak “Piroman”, jer kao malo ko na estradi, već tada na svakom nastupu je atmosferu dovodio do usijanja.

2003. godine snima drugi album „Puklo srce“ i već je tada imao hitove koji se i danas rado pjevaju, pjesme “Puklo srce” i “Ruže daješ u pelinu”.

Pravi bum u svojoj karijeri je napravio 2006. godine sa trećim albumom „Provokacija“, ljubitelji dobre pjesme i muzički kritičari su se složili da su pjesme; “Provokacija” “Flaša” “Koga foliraš” “Na dan kad si rođena” i “Ubi me ti” pravi hitovi.

I onda…

Godina 2007-a, sudbonosna, sve se složilo kako treba da se Bobanu desi ono što se jednom pjevaču ili desi jednom ili nijednom u karijeri. Snima pjesmu “Usne boje vina”, pjesmu koja munjevitom brzinom i bez skoro nikakve reklame postaje pravi MEGA hit koji se pjevao širom regiona.

Pjesma “Usne boje vina” je izbrisala granice, podjele, ukuse, jer pjevali su je svi, od folkera do rokera, mladi i stari, muški i ženski…

I 100% u to vrijeme nije bilo fešte od Vardara do Triglava, a i šire koja je mogla proći bez hit pjesme “Usne boje vina”.

Sudbonosna pjesma „Usne boje vina“ je sudbonosno i uticala na Bobanovu karijeru, koja kreće ulaznom putanjom, tako da danas Boban važi za jednog od najpoznatijih i najpopularnijih estradnih imena u regionu.

Jedna Gandijeva mudrost kaže:

-„Prvo te ignorišu, nakon toga te ismijavaju, potom se bore protiv tebe. Na kraju ih ti pobijediš”.

Boban Rajović se našao u ovoj mudrosti, i već šesnaestu godinu pobjeđuje sa bezbroj svojih novih hitova, sve one koji ga osporavaju ili na bilo koji način žele da uspore njegov put ka estradnom vrhu.

Boban ne krije da je posebno ponosan na činjenicu, što je karijeru izgradio sam, s vjerom u sebe, sopstvenim trudom i radom, uz ogromna zalaganja i odricanja, bez podrške velikih izdavačkih i medijskih kuća.

-„Priznajem da nije bilo lako, ali se na kraju isplatilo. Kada bih opet kretao ispočetka, ponovo bih, sve radio sam, jer nema boljeg osjećaja od onoga kad znaš da sve što si postigao u životu, postigao si svojim trudom i radom i da nikome ne duguješ za to“ – kaže Boban.

Naravno, da bi sve bilo mnogo teže, možda i nemoguće, da cijelo vrijeme uz sebe, iza sebe, pored sebe Boban nije imao nesebičnu i potpunu podršku svoje drage porodice, supruge Dragane, kćerki Ivane i Anđele te sina Andrije.

Pored porodice, Boban voli da ističe i fantastičnu podršku svojih vjernih fanova koji su mu ogroman vjetar u leđa i bez kojih ništa ne bi imalo smisla.

Da je to istina, Boban je potvrdio pred ljeto 2013. godine kada je izdao svoj sedmi po redu album “Vojnik zabluda” i 100.000 primjeraka je jednostavno poklonio svojim fanovima!

U maju 2015. godine pojavljuje se na prestižnom regionalnom takmičenju, muzičkom festivalu „Pink Music fest 2015“ gdje sa odličnom pjesmom ‘Padobran’ osvaja dvije nagrade. Jedna je nagrada YouTube-a (pjesma je postigla najveći broj pregleda u odnosu na druge pjesme festivala), te nagradu Facebook-a (najveći broj glasova za pjesmu od strane korisnika spomenute društvene mreže). Pobjednički „Padobran“ postaje veliki hit, a mnogi ga uspoređuju sa sudbonosnom pjesmom „Usne boje vina“.

Estrada, uspjeh, nagrade, karijera, Bobana Rajovića kao čovjeka, kao humanistu ništa nije promijenilo. Uvijek je bio među prvima sa estrade koji se odazivao humanitarnim koncertima, nije nikad gledao ko je koje nacije ili generacije, gledao je samo kako da pomogne, da da svoj doprinos, u ime ljudi, ljubavi i sreće, ne želeći svom humanom radu davati bilo kakav publicitet. Međutim Boban ne krije, iako je dobio do sada mnogo nagrada i priznanja iz oblasti muzike, ono najdraže, ono najljepše, ono najljudskije priznanje stiglo je od građana Zenice koji su ga 2013. godine proglasili HUMANISTOM GODINE!

U dosadašnjih punih petnaest godina karijere stalo je sedam studijskih albuma, mnoštvo hitova, hiljade nastupa u punim diskotekama i klubovima širom regiona, mnogo humanitarnih te nekoliko velikih koncerata od kojih se posebno izdvaja prvi solistički koncert u zagrebačkoj “Ciboni” 2010. godine.

Sa dva koncerta u Sremskoj Mitrovici nosi lijepe uspomene kad je pjevao zajedno sa 10.000 ljudi, ali ipak kako Boban uvijek s osmijehom priznaje, najdraži koncert u karijeri do sada bio je onaj na trgu u rodnim Beranama.

Ove 2016. godine Boban Rajović priprema dva spektakularna solistička koncerta, u splitskoj Spaladium areni 15.04.2016. te u Areni Zagreb 25.05.2016. godine…